Омръзнало ли ви е да използвате нискокачествена козметика, която е пълна с какви ли не химични съединения. Хората още преди много години са доказали, че натуралните продукти са най-полезни за нас и нашата кожа. Това е и причината много козметични производители да произвеждат натурална серия козметика за лице и тяло. Дерматолозите вдъхновени от природата създават най-различни козметични продукти, които по-естествен начин се грижат за кожата. Те съдържат само екологично чисти съставки от растения, които преди хиляди години са били използвани в медицината на много племена предимно африкански. Също така те имат подхранващо и хипоалергично действие, екзотичния аромат на съставките гали сетивата. Двете основни съставки, на които са наблягали древните нации са били от Мафура и Арган.
В натуралната козметична серия, са използвани изцяло природни съставки, които възобновяват естествения баланс на кожата. В състава им може да намерите следните неща:
- Не съдържа синтетични оцветители или консерванти
- Без съставки базирани на минерални олиа
- Не съдържа парафинови или химични суровини
- Не съдържа радиационни субстанции
- Не съдържа генно модифицирани суровини
- Без съставки с животински произход
- Най-чистите растителни олиа
- Най-чистите растителни емулсии
- Изключителна приемственост от човешката кожа, дерматологично тествани
Козметичните продукти от натуралната линия имат предпазващо действие върху кожата спрямо свободните радикали и неблагоприятното въздействие на околната среда. Кремовете с натурални съставки имат успокояващо и изглаждащо действие, като придават на кожата на лицето усещане за кадифена мекота. Те са изключително полезни за хора с кожа, която е склонна към изсушаване, зачервяване и поява на лишеи. Подхранва и съживява кожата с помощта на естествени мастни киселини. За да бъде ефекта от употребата на този крем наистина осезаем е желателно, преди да го нанесете първо да почистите лицето си.
Бъдете здрави и красиви, като се доверите на професионалната козметика, произведена от натурално чисти съставки.