Едно от най-важните неща за всеки онлайн магазин е той да разполага с възможно най-много варианти за заплащане на стоките от потребителите. По този начин вие достигате значително по-голям кръг от потребители и удобните за тях методи за плащане.

Готовият онлайн магазин Summer Cart е доказан стандарт при създаване на интернет магазин или както също е известен електронен магазин в България. Над 1000 предприемчиви български търговци вече предпочетоха да създадат свой онлайн магазин, именно чрез Summer Cart. Те се довериха на Summer Cart не просто, защото е най-добрият български продукт в областта на електронната търговия, а защото притежава огромна функционалност, която им помага ежедневно да повишават нивото на своите продажби.

Всеки интернет магазин Summer Cart притежава множество функции, сред които SEO модули, удобни инструменти за управление и администрация, най-различни варианти за доставка, пълна интеграция с Facebook и складови програми, редица визуални шаблони и много други.

Заплащането при покупка на артикул от всеки създаден със Summer Cart онлайн магазин може да става посредством 31 различни метода. Платформата за електронен магазин Summer Cart поддържа 11 български метода за плащане, който ще ви помогнат да гарантирате лесното плащане от всеки български клиент.

Останалите интегрирани разплащателни методи са международни и могат да бъдат използвани, както от българи, така и от чужденци. Всеки метод за плащане може да започне да се използва практически веднага, стига да сте създали съответния акаунт, където да получавате заплащане при покупката на стоки от вашия интернет магазин.

Някои магазини използват само наложен платеж, но все по-динамичното съвремие изисква от всеки търговец да бъда максимално гъвкав, за да отговори напълно на очакванията и претенциите на своите клиенти.

Онлайн магазин Summer Cart е вашият начин да стъпите в бъдещето и да увеличите приходите си посредством предлагане на своите продукти на огромната аудитория на интернет. Не чакайте утре, защото утре вашата конкуренция може да бъде там, където днес трябваше да сте вие.